Max. hypotheek berekenen

Vastgoedfinanciering voor Expats

Nederlands vastgoed vormt een goede basis voor vermogensopbouw en een reservering voor later.  Wij weten de weg bij de verschillende instanties en kennen de financiĆ«le en fiscale mogelijkheden die zijn vastgelegd in de diverse nationale en internationale verdragen.

Royal Hypotheek Service heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van expats die naar Nederland komen of internationale vastgoedbeleggers die in Nederland vastgoed willen kopen. Als geen ander weten wij wat er geregeld moet worden en voor welke valkuilen je moet oppassen. Met de juiste strategie maak je vastgoedinvesteringen een kansrijk onderdeel van je vermogensopbouw en de reservering voor later, zeker als je een expatbestaan leidt.  

Wij hebben een netwerk opgebouwd in commerciƫle vastgoedsteden zoals Den Haag, Delft, Zoetermeer, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Assen, Enschede, Nijmegen, Arnhem, Zwolle, Deventer en Eindhoven. Dat netwerk bestaat uit makelaars, fiscalisten, juristen, accountants, investeerders en notarissen. Volledige renovaties en verduurzaming van vastgoed liggen ook binnen onze mogelijkheden. Wij denken mee over een beleggingsstrategie en assisteren in het aankoop-, renovatie- en beheertraject. Vastgoed financieren gaat tenslotte over waardeopbouw en rendement.

Laat ons voor jou
aan de slag gaan

+31 (0)70 -3937988
info@royalhypotheekservice.nl

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht