Max. hypotheek berekenen

Investeren in Vastgoed

Een begin maken met een vastgoedportefeuille nu de rente zo lekker laag staat is natuurlijk een goed idee. Iedere belegging kent risico’s maar van goed gekozen vastgoed weten we dat het vrijwel altijd meer waard wordt. Royal Hypotheek Service begeleidt je uiterst zorgvuldig met deze stap. 

De markt voor commercieel vastgoed heeft jarenlang op slot gezeten maar het is nu echt de tijd om in te stappen. Vastgoed kan niet ontbreken in een goed gespreide beleggingsportefeuille. Royal Hypotheek Service is dé expert op het gebied van vastgoedhypotheken. Bovendien worden we via ons netwerk vaak getipt over interessante beleggingspanden. Dit komt niet alleen de handelingssnelheid, maar ook de koopprijs ten goede. 

Door onze optimale kennis van zaken over makelaardij, financieringen en fiscale en juridische aspecten doen wij meer dan alleen vastgoedhypotheken. Wij denken mee over een beleggingsstrategie en assisteren in het aankoop-, renovatie- en beheertraject. Vastgoed financieren gaat immers over waardeopbouw en rendement.

Laat ons voor jou
aan de slag gaan

+31 (0)70 -3937988
info@royalhypotheekservice.nl

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht