Max. hypotheek berekenen

Financiering Vastgoedportefeuille

Een onderbouwde uitbreiding van je vastgoedportefeuille is vrijwel altijd een goede zet maar vraagt een zorgvuldige planning en strategie. Wij zijn als financieel adviseur gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen en financiĆ«le planning. Vanuit ons netwerk met onder andere advocaten, makelaars, investeerders, fiscaal juristen en aannemers helpen wij je beleggingsstrategie waar te maken.

Vastgoed is tegenwoordig weer een goede investering want er is nog steeds een groeiende vraag naar huisvesting, vooral ook in de private huursector. Dat biedt kansen voor vastgoedbeleggers. Wij hebben een netwerk opgebouwd in commerciƫle vastgoedsteden zoals Den Haag, Delft, Zoetermeer, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Assen, Enschede, Nijmegen, Arnhem, Zwolle, Deventer en Eindhoven. Dat netwerk bestaat uit makelaars, fiscalisten, juristen, accountants, investeerders en notarissen.

Volledige renovaties en verduurzaming van vastgoed liggen ook binnen onze mogelijkheden. Wij denken mee over een beleggingsstrategie en assisteren in het aankoop-, renovatie- en beheertraject. Vastgoed financieren gaat tenslotte over waardeopbouw en rendement.

Laat ons voor jou
aan de slag gaan

+31 (0)70 -3937988
info@royalhypotheekservice.nl

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht