Max. hypotheek berekenen

Koophuis in Nederland

Hoe lang je in Nederland blijft, is waarschijnlijk nog niet duidelijk. Maar één ding is zeker: een woning huren is duur en weggegooid geld. Een koopwoning in Nederland is vaak een grote wens van expats of internationale huizenkopers en Royal Hypotheek Service weet de weg.

Niet alleen voor expats is een koophuis in Nederland interessant, we zien ook steeds vaker internationale huizenkopers een buitenhuis in Nederland aankopen voor hun vrijetijd. Nederland wordt steeds aantrekkelijker voor internationale huizenkopers: alles is goed geregeld, er is veel te doen en het weer wordt steeds mooier.

Royal Hypotheek Service is de best denkbare partner voor expats en internationale huizenkopers. Wij spreken niet alleen Engels maar ook Duits en Spaans, Frans en Italiaans. We vinden de juiste hypotheek, kennen de wet- en regelgeving en de verschillende instanties. Maar ook de financiële en fiscale mogelijkheden die zijn vastgelegd in de diverse nationale en internationale verdragen behoren tot onze expertise.

Laat ons voor jou
aan de slag gaan

+31 (0)85 - 30 36 278 
+31 (0)50 - 21 15 361 (Noord)
info@royalhypotheekservice.nl

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht