Max. hypotheek berekenen

Je eerste koophuis

Als starter kan het best moeilijk zijn om je droomhuis te vinden. Wil je weten hoeveel je kunt lenen? Je staat sterker als je weet wat je kunt qua hypotheek, dan kun je sneller handelen. Royal Hypotheek Service helpt je de kansen te pakken zodra ze zich voordoen.

Misschien heb je het al meegemaakt: je gaat een huis bekijken en je wordt direct onder druk gezet omdat er kapers op de kust zijn. Of er zijn ook andere mensen gelijktijdig het huis aan het bezichtigen. Je moet wel heel koelbloedig zijn wil je je hierdoor niet van de wijs laten brengen. Met Royal Hypotheek Service aan je zijde weet je precies wat je kunt doen. Hoeveel kun je bieden? Welke voorbehouden moet je wel of niet maken? Dat kan je net een voorsprong geven op de andere gegadigden zodat je deze keer het huis van je dromen kunt kopen.

Royal Hypotheek Advies vindt de juiste hypotheek voor jou. We begeleiden je tijdens het aankoopproces en zorgen dat je hypotheek vrij van zorgen tot stand komt. We weten de weg zodat we je direct kunnen doorverwijzen voor een betrouwbare taxatie of bouwkundig rapport. Ook hebben we in ons netwerk de juiste mensen voor een eventuele verbouwing. Royal Hypotheek Service is een one-stop-shop voor je hypotheek, verzekeringen en vermogen.

Laat ons voor jou
aan de slag gaan

+31 (0)85 - 30 36 278 
+31 (0)50 - 21 15 361 (Noord)
info@royalhypotheekservice.nl

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht