Max. hypotheek berekenen

Groter Wonen

Zoek je de juiste financiering om de volgende stap te zetten in deze turbulente huizenmarkt? Je wilt graag groter gaan wonen omdat je gezin meer ruimte nodig heeft of omdat je kantoor of praktijk aan huis wilt houden. Misschien wordt het wel tijd om een ouder in huis te nemen zodat de mantelzorg makkelijker te regelen is? Maar je kunt natuurlijk ook groter gaan wonen omdat het kan.

Het blijft spannend om de volgende stap te zetten. En dan vind je het huis van je dromen maar je hebt je eerste huis nog niet verkocht. Heb je een overbruggingskrediet nodig? Royal Hypotheek Service staat je bij om deze spannende tijd zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Laat Royal Hypotheek Service precies dat voor je doen waar we goed in zijn. We vinden de juiste hypotheek en we regelen een overbruggingskrediet als dat nodig is. We kennen zelfs de makelaar die je huis voor je gaat verkopen. We weten de weg zodat we je direct kunnen doorverwijzen voor een betrouwbare taxatie of bouwkundig rapport. Ook hebben we in ons netwerk de juiste mensen voor een eventuele verbouwing. Royal Hypotheek Service is een one-stop-shop voor je hypotheek, verzekeringen en vermogen.

Laat ons voor jou
aan de slag gaan

+31 (0)85 - 30 36 278 
+31 (0)50 - 21 15 361 (Noord)
info@royalhypotheekservice.nl

Maak een afspraak

Stuur ons een bericht